Kırmızı başlıksız yazı

Belkide sorumlusu benim sorunlarımın ‘sorgusundayım şu günlerde, aklımı kurcalayan bir şeyler olduğu kanısında aklımı kaybetmenin ise kıyısındayım.

Fazla vaktinizi almayacağım zira dinlemiyorsunuz yani diyorum ki alışmıssınız kısa cümlelere anlamıyorsunuz, o-hoo kime diyorum.
Sözüm ona ölüm gediğinde, belkide intehara teşebbüs bir uçurumun kenarındasınız, bir nefes kadar uzaksınız yaşama.Ölmüşsünüz daha yeni. Ölüsünüz diyorum o-hoo kime diyorum ,ama niye diyorum ? Delirdim iyice. Şimdide ölülerle konuşuyorum.

Farkında mısınız bilmem ama farkedemiyorsunuz  farklı olmanın farkını, farklılaşma çabasına düşmüşsünüz ama farklıları da kabul edemiyorsunuz. Farksızsınız diyorum farklı olmaya çalışan herkesten, ve benden tek farkınız farkedilmemişliğim.

Kendi kendinin tercumanısın, kendin olmalısın bu yüzden kendini kaybetmeden..  ama olmuyorsa da kendine kızmamalısın. Kendiliğinden oluyor böyle şeyler. Hadi ama kendi kendine kendinden kendinsizleşmeyi kendine yediremezsin sen !

Düşünsene düşündüğünüz onca düş, hayal kırıklığı olmuş çıkmış. Düştüğünüz gibi kalkmamaışsınız, düşünüz kabus düşünceleriniz maphus olmuş sizin için. Düşürdüğünüz mutluluğa gebe onca düşünce, siz düşünce yerlebir olmuş.

Olsun.. olur da olmazsa üzülmeyin. Oluruna bırakmak gerek bazı şeyleri.

3 yorum:

  1. Anlaşılmazlığın ötesinde, anlaşılagelmişliğin dışında ile anlatılabilen anlatılardan. Kendi kendini kendiliğinden anlatamayan, düşündüğünü düşündürerek düşündüren düşünce dolu düşüntülerden.

    YanıtlaSil
  2. Aslına bakarsan aslını yaşatan asıllarına ziyade asılsız suçlamalarla dolu asıl hikayelerimden dem vurabilirim aslında. Ama aslı izin vermedi :( Aslı kim ben de bilmiyorum ...aslı olmayan asılsız bir yalnızlık benimkisi belkide.
    Aslı diye kız arkadaşım yok lan iyiki. Allah muhafaza, asılan falan olur şimdi.

    YanıtlaSil
  3. Seçilmiş seçmenlerin seçiciliği ile seçilen seçilesi bir yorum. Yorum da foruma benzedi ama neyse.

    YanıtlaSil